Ακαδημία «Κένταυρος» 2018

Στις εγκαταστάσεις Family Sport Club διαθέτουμε γήπεδα ποδοσφαίρου για μικρούς και μεγάλους. — διαθέτει σχολή ποδοσφαίρου και σχολή τερματοφυλάκων. Στα γήπεδα ποδοσφαίρου διοργανώνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου πρωταθλήματα 11Χ11, 7Χ7 και 5Χ5.
Διατίθενται ακόμα για ενοικίαση πρωινές και βραδινές ώρες.

Η Ακαδημία του Συλλόγου, πρώτη προτεραιότητα εξ αρχής, έχει διττό στόχο: Την προσέλκυση, όσο το δυνατόν περισσότερων παιδιών στο Ποδόσφαιρο. Σήμερα απαριθμεί 250 παιδιά και ο στόχος μας είναι στο άμεσο μέλλον να υπερβούμε τα 300. Μέσω αυτού του μεγάλου πραγματικά αριθμού των μελών της Ακαδημίας μας επιτυγχάνεται αφ’ ενός ο κοινωνικός σκοπός του Συλλόγου, αφ’ ετέρου με τις περισσότερες επιλογές ανεβαίνει και βελτιώνεται η ποιότητα, επιτυγχάνοντας το δεύτερο στόχο, την ανάπτυξη νέων, ταλαντούχων ποδοσφαιριστών.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΝΕΩΝ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Παροχές της σχολής ποδοσφαίρου:

  • Ιατρική παρακολούθηση
  • Αθλητικό υλικό – Boutique Αθλητικών ειδών
  • Συμμετοχή σε εγχώρια και διεθνή τουρνουά
  • Διοργάνωση του ετήσιου τουρνουά (FamilyCup)
  • Ετήσιος καρδιολογικός και διαιτολογικός έλεγχος των αθλητών

ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ,
ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Καθοριστική συνάντηση – Ιστορική συμφωνία

Το 2005 ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» συναντιέται και προσεταιρίζεται στην οικογένεια του FAMILY SPORTS CLUB. Με απόλυτη ταύτιση απόψεων, φιλοσοφίας και στόχων με τον Πρόεδρo του Family Spοrts Club ΡΕΝΕ ΚΟΕΝ επέρχεται ιστορική συμφωνία για το Σύλλογο, ανοίγονται νέοι στόχοι και μεγαλύτερες προοπτικές.
Οι άρτιες εγκαταστάσεις του Club, η λειτουργικότητα και η καλαισθησία του χώρου δίνουν –στην κυριολεξία- στέγη στα φιλόδοξα οράματα μας.

Συμμετοχές – Διοργανώσεις

Συμμετέχουμε σε όλα τα επίσημα πρωταθλήματα και τουρνουά της Ε.Π.Σ. Αθηνών, καθώς και σε άλλα καταξιωμένα τουρνουά της ευρύτερης περιοχής των Β. Προαστίων.
Επιπρόσθετα, καθιερωμένα ο «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ» διοργανώνει δύο τουρνουά ετησίως: Ένα το Πρωτοχρονιάτικο, το “FAMILY CUP” και ένα ανοιξιάτικο, το “KENTAVROS CUP”, με τις μεγαλύτερες Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Ελλάδος, όπως του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού, της Α.Ε.Κ., του Πανιωνίου, του Π.Α.Ο.Κ., του Αστέρα Τρίπολης, κ.α.
Τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες διοργανώνουμε ποδοσφαιρικά camps για νέους αθλητές – ποδοσφαιριστές με τη συμμετοχή ειδικών του ποδοσφαίρου από προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες, Ιταλία, Ολλανδία, Γερμανία, κ.α.